Altin Yunus Resort and Thermal Hotel

Česme, Turska

Opis destinacije

Ovo svetski poznato letovalište, verovatno je i najatraktivniji deo Egejske obale. Dugačka gradska gradska plaža Ilidža idealna je za one koji borave u centru grada, kao i za porodice sa decom, zbog postepenog ulaska u vodu. Ukoliko neko poželi surfovanje, svakako bi trebalo da poseti plažu Pirlaka, jer tamo postoje svi uslovi za bavljenje ovim sportom. Nalazi se na zapadu grada i dugačka je oko 750 metara. Prekrivena je svetlim peskom zarad čega postaje jasno što u prevodu njeno ime glasi Dijamant. I plaža Altinkum se nalazi u blizini i smatra se za jednu od najlepših u oblasti. Njeno ime u prevodu znači Zlatna. Duge peščane plaže, tirkizno plavo more, prirodni termalni izvori, luksuzne vile i rizort hoteli duž obale dugačke 30 km. Zbog svega gore pomenutog, Češme je postalo zaista elitno međunarodno letovalište.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel je od aerodroma u Izmiru udaljen 75 km, 3 km od centra Češmea, a 2 km od Ilidže. Izgrađen je 1974. godine, a poslednji put je renoviran 2016. godine i zauzima površinu od 140.000 m2.

Plaža:
Hotel je smešten na sopstvenoj peščanoj plaži, suncobrani, ležaljke i madraci su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotel se sastoji iz Glavne zgrade koja u sebi ima 319 standardnih soba (max 3 osobe, 24-28m2), 2 dvosobna Golden suite (dnevni boravak, spavaća soba sa vratima, đakuzi, max 4 osobe, 78m2), 17 jednosobnih Junior suite (max 3 osobe, 54m2), 6 dvosobnih Ocean suite (dnevni boravak, spavaća soba sa vratima, terasa, max 4 osobe, 40m2) i apartmanskog kompleksa koji ima 34 dvosobne marina plus (dnevni boravak, spavaća soba sa vratima, mini kuhinja, kupatilo, max 4 osobe, 50m2) i 45 jednokrevetnih marina room (max 2 osobe, 28m2). U svakoj sobi postoji centralna klima, internet wi-fi, TV, balkon, fen, mini-bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), telefon.

Hotelski sadržaj:
Hotel ima glavni restoran, 2 a’la carte restorana - turski i mediteranski (uz rezervaciju i doplatu), dijetalni meni, 4 bara, 8 konferencijiskih sala, 3 otvorena bazena (termalni i sa morskom vodom), dečiji bazen, 3 zatvorena bazena (termalni), prodavnice, spa centar, tursko kupatilo, sauna, frizer, igralište za decu, dečiji klub (4-12 godina), teretanu, košarku, odbojka na pesku. Plaća se: bilijar, pikado, teniski tereni (beton), teniske loptice i reketi, osvetljenje teniskih terena, stoni tenis, časovi tenis, iznajmljivanje bicikala, dadilja.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
+90 (232) 723 12 50
www.altinyunus.com.tr/
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.