Babaylon Hotel

Česme, Turska

Opis destinacije

Ovo svetski poznato letovalište, verovatno je i najatraktivniji deo Egejske obale. Dugačka gradska gradska plaža Ilidža idealna je za one koji borave u centru grada, kao i za porodice sa decom, zbog postepenog ulaska u vodu. Ukoliko neko poželi surfovanje, svakako bi trebalo da poseti plažu Pirlaka, jer tamo postoje svi uslovi za bavljenje ovim sportom. Nalazi se na zapadu grada i dugačka je oko 750 metara. Prekrivena je svetlim peskom zarad čega postaje jasno što u prevodu njeno ime glasi Dijamant. I plaža Altinkum se nalazi u blizini i smatra se za jednu od najlepših u oblasti. Njeno ime u prevodu znači Zlatna. Duge peščane plaže, tirkizno plavo more, prirodni termalni izvori, luksuzne vile i rizort hoteli duž obale dugačke 30 km. Zbog svega gore pomenutog, Češme je postalo zaista elitno međunarodno letovalište.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel je udaljen od aerodroma u Izmiru 89 km, 7 km od centra Češmea na samoj obali mora. Izgrađen je 1994. godine, a poslednji put je renoviran 2014. godine i zauzima površinu od 15.750 m2.

Plaža:
Hotel je smešten na sopstvenoj peščanoj plaži. Suncobrani, ležaljke i dušeci su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotel se sastoji od jedne četvorospratne  zgrade koja u sebi ima 110  standard room (max 3 osobe, 24m2). Svaka soba ima klima uređan, TV, balkon, fen, mini-bar (prazan, dopunjavanje uz doplatu), sef, telefon.

Hotelski sadržaj:
Hotel ima glavni restoran, otvoren bazen, dečiji bazen, 3 bara, dečiji klub (5-12 godina). Plaćaju se doktor (na poziv) i dadilja.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
Tel: +90 (232) 722 14 85
www.babaylon.com.tr
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.